waitin' on a sunny day


Hold my hand

promenad med världens gulligaste lillasyster.

you may be gone but you're never oversing for the moment

Idag har varit en rätt bra dag trots att det snöade idag (!!) trots min huvudvärk, trots mina ryck, trots att pappa skrämade mig när jag kom hem så jag fick hicka. Hur kan man egentligen få hicka av att man blir rädd är det inte tvärt om? att man ska skräma nån med hicka. Slutade vid halv fem, lite för sent enligt mig. Vill mest sätta på en film och sova men nej jag måste plugga inför matteprovet imorn och min engelska redovisning.

hell of a life


Har precis lagat mat det sög. Jag brände mig, brände maten och jag spillde gräddfil över halva mig. Brukar sätta på hög musik så man inte ska höra hur mycket jag faktiskt svär när jag är i köket. Min dator är trasig så lånar pappas dator just nu upptäckte att han har cam på sin dator. Min dator är som ett stenblock från stenåldern har varken mic eller cam. Men jag gillar den ändå. Nu ska jag duscha sen blir det matteplugg. Den här veckan tänker jag vara nyttig även fast jag redan har ätit godis. Äpplet på bilden va förresten jättegott så ni vet.

You sold me out to save yourselfen fredagskväll


in the summertime

glöm inte ställa om klockan inatt/imorn.

high up in the sky


dansa fastän hjärtat brister

ph: me by Johanna Preinitz
ph: by me

Hang with the rats and smoke cigars

låten från heineken reklamen (ja, jag har spenderat alldels för mycket tid framför tvn.)

im not gonna spend my life beeing a color


det snurrar i min skalle

Har huvudvärk och kan knappt titta på skärmen men tänkte mest bara säga att jag lever. De tre senaste dygnen har spenderats i soffan med te, halstabletter och glass. Enligt mig den bästa medicinen mot förkylningar. Den motionen jag har fått skulle nog vara då jag har satt på en ny film. Men idag har jag tagit mig ut lite så blir förhoppninghsvis skola imorn hoppas jag. Nu tänker jag sätta på en ny film och proppa i mig lite mera glass kanske lite kaffe för att lindra huvudvärken..

sometimes we all have bad days

Mysig tjej här borta. Befinner mig unger några lagen filtar med en kopp te och halstabletter. Världens bästa gossedjur ligger bredvid vet inte om jag syftade på min enorma flodhäst eller min nytvättade katt som ligger och nästan skakar och vill ha lite värme. Hur som helst så har jag åkt på en ny förkylning. Ont i huvudet har jag också. I alla fall glömde att berätta om de underbara händelserna igår. Först så var jag duktig och fick en allergisk reaktion, sen tänkte jag frossa i kladdkaka så bakade två kladdkakor gick sen och la mig i sängen. Hörde jag timern, nej så klart inte. Lukten av bränt. Vit rök i hela nedervåningen. Två kolkakor plockades ur ugnen. Men som tur va fick jag lite hjälp av mamma sen så fick mina kladdkakor till slut. Nu tänker jag fortsätta kolla på underbara cougar town och sen gå och sova.

jag skulle inte säga nej

från scorett

i love you

Mina fina föräldrar och lite annat folk.

the sun will set for youwall of color


vi vandrar iväg utan att vidröra mark

En hyfsat charmig bild sådär på kvällskanten av en riktigt bra dag. Började dagen med frukost/lunch på på stan, med Jonathan coconutman Birkemyr. Sen till skolan som böjade halv två och slutade runt tre. Skönt, så har man dessutom varit duktig och skrivit klart en massa uppgifter. Sovmorgon imorn betyder att jag nu tänker sätta på en film och sen sova länge. Fred ut.

b-bird's the word


2 cool 4 schoolforgive them, even if they are not sorry


Cause I'm just a teenage dirtbag baby

jag tröttnar aldrig på den här låten.

take a picture on the runway

Trots min feber gick jag iväg på Emmas & Amalias modevisning i tisdags, Emma är min syster den snygga tjejen i platt hår för er som inte vet. Dom var jättefina och jag satt där framme med ett leende på läpparna. Jag är stolt över dig lillsyrran.

radion spelar vår sång


bring me back to life


Vi är änglar med blickarna högt i det blå


nu ska vi vara positiva här

Vaknade klockan kvart i åtta av att det var nån som ringde på dörren. Blev lika glad som vanligt. Så satte på mig det som låg på golvet och sket i att borsta ut håret gick till skolan såg ut som en pudel. Kände mig ovanligt fin. Vi hade bara en lektion idag och känndes värt att den började halv nio då också. Fick tillbaka mitt matteprov och det gick bra, nöjd tjej eller nörd tjej. Sen har det varit i-vals information hela dagen och är just nu rätt säker på mitt val men det kommer jag inte vara länge till. Jag älskar min beslutsångest. Efter skolan drog några ur klassen ner på stan och fika på wayne´s. Känner att pengarna i plånboken snart är ett minne blott. Nu är jag uttråkad så tänkte göra situationen bättre och gå och plugga eftersom det är så roligt. Kommer snart upp bilder från gårdagens modevisning.

en liten dos lycka


längtan

mindre än 3 månader kvar till sommarlovet.

here comes the sun

filippa och jag tog på oss våra skinnnjackor ut i vårsolen, efterlängtat som fan. Mötte upp karin och tog en tur på ica norby som tog ungefär en timme med min beslutsångest men det slutade med att vi kom hem med glass, godis, chips och loka vattenmelon. loka vattenmelon = besvikelse. Vi tittade på sagan om ringen och åt lite för mycket. Nu är det söndag och det blir förmodligen en sån där dag då man tänker plugga men man hamnar framför allt utom plugg. Hatkärlek till söndagar.

så blev det fredag


this is my winter song


RSS 2.0