see you soon

Lever livet. Tillbaka när jag har tråkigt. Peace out

hela livet blev en helg

Jag mår så frukansvärt bra just nu okej fruktansvärt är kanske inte det bästa ordet att förklara hur bra man mår, men jag är himla lycklig i detta ögonblicket. Har hittat min ipod som jag trodde att jag hade tappat fick ett par högtalare av pappa som stod hemma och skräpa. Har sovmorgon imorn då blir det ner på stan och titta efter klänning till när bror min tar studenten och till avslutningen som är på fredag?! Är dessutom ledig på torsdag eller kan inte vara med på friluftsdagen. Snart är hela livet en helg och jag får äntligen vara fri. Fan va fint.

saknar att höra mitt namn sägas, jag saknar din hand

Vill bara lägga upp alla Maggios underbara låtar och då menar jag alla, har numera nästan blivit besatt av henne. Hennes röst och hennes texter, känslan och berättande så lätt att koppla till. Helgen har varit fin förutom en lite dramatisk fredag. Idag har det pluggats lite för lite och jag ligger efter skapligt mycket men jag fixar det, det gör jag alltid på något sätt. Skolavslutning på fredag egentligen men jag ska gå kompliteringsveckan med så inte riktigt sommarlov än för mig men nästan.Längtar till frihet.

are we still waiting for the world to change ?


Who says I can’t be free?

J

som i en gammal sång


when you're happy like a fool


for the first time


jag har följt alla floder till haven, ingen tog slut

Idag bjuder jag på två charmiga cam bilder. Är överstressad och dessutom är överdrivet förkyld känns som om det inte kunde ha varit sämre tidpunkt för allt detta. Fick reda på att jag hade missuppfattat en del av engelsa nationella idag det vill säga ig. Det sög. Blev lite mer stressad. Sen åskade det idag. Jag har stor respekt för åska, speciellt om man befinner sig ute också.. Nu har jag gjort ett nationella matte prov som förberedelse inför morgondagen. Hoppas att det går bättre på det här än engelskan... Nu ska jag ta och varva ner lite med en kopp te och film.

blue sky sunset


jag är namnet som du har på armen

Ja jag vet att uppdateringen har varit usel och tror jag låter den fortsätta vara de ett tag till för skolan tar upp ganska stor del av mitt liv just nu men snart så är den ju över och då är det sommarlov. Har haft en fin helg måste jag säga, fredag slocknade jag ganska tidigt eftersom jag är sjuk och i lördags så blev det först vårkonsert med veronica maggio som jag gick på med filippa. Maggio du är underbar. Sen så åkte jag hem och tog en öl med fina pappa och pratade allmänt om livet. Sedan blev det lite grillning och nu är det söndag och framför mig väntar ett berg av plugg!

satan i gatan

Blivit beronde av veronica maggios nya skiva speciellt "mitt hjärta blöder", en vecka kvar tills jag troligtvis får se henne!

gammal sång

min fina syster emma, bilderna är ungefär året gammalt.

Three little birds sat on my window and they told me I don't need to worry


snälla bli min igen, låt det vara som i en film
letar efter nått att säga som kan ändra allt


länge lever längesen

lite bilder från lovet

min förlorade värld


RSS 2.0