I'm about to lose my mind. You've been gone for so long


i need coffee

vill bara ha vår och sommar nu så man kan dra runt i shorts, dom här från shopnastygal.com
sitter flitigt och pluggar och har fått en massa gjort faktiskt men känner att det var längesen jag var så uttråkad som jag är nu. Så nu ska jag nog gå ner och ta en liten paus och gå ner och fika och kanske fortsätta på min stickning som jag har fått sticka om en miljon gånger nu, inte min grej egentligen men kunde inte hitta en fin halsduk när jag var på stan så tar tag i det själv och gör en.

Arsenal


känns som om jag lyckades ganska bra med det där att vakna upp frisk och fresh eller? njaa emma väkte mig vid halv elva genom att studsa en tennisboll mot min vägg. trevligt. Sen tog jag mig ner på stan för första gången på tre månader. Kom hem 2000 kr fattigare.

jobbigast/sötast

nu ska jag krypa ner i sägen med min tott, känner ett litet behov av att se burlesque en gång till. Sen när jag vaknar tänker jag vara frisk och fresh och se livet från den ljusa sidan.

ruta ettMen va roligt ännu en onödig blogg om absolut ingenting. Ja absolut ingenting det är nog va den här bloggen kommer handla om för tror inte det kommer skrivas så mycket men vi får se.Fint namn på bloggen med yes, kul att alla "normala" är upptagna av folk som gör bloggar och sedan inte använder dom (jag är inte bitter). Just nu sitter jag och håller på lite med designen som jag inte fattar ett skit av, men det låter jag nog nån annan fixa åt mig men nu får den se ut som alla andras.. tänkte inte välkomna alla mina bloggläsare som inte existerar mer, men ni får en låt.

RSS 2.0