I'm no wiser than the fool I was before


Mår så jävla illa just nu och har fått en sockerkick så springer runt och dansar och är allmänt glaad. Gillar att även fast jag har varit så dålig på att uppdatera den senaste tiden så är ni fortfarande kvar. Har haft väldigt mycket att göra den senaste tiden i skolan + att blogg.se inte har velat sammarbeta med mig. Men tänkte slänga upp lite bilder från lovet snart! håll ut

as far as your eyes can see


måndag

hej jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden men går ju fan inte att sitta inne vid datorn när värdet är så underbart som det är nu! Kommer upp lite bilder senare på vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Men nu ska jag sätta mig med allt plugg jag inte orkat ta tag i på lovet sådär kvällen innan, känns bra. Men lov är lov så tycker inte dom kan kräva så mycket egentligen (eller?!?)

LMFAO

Har spelat låten rätt flitigt de senaste timmarna då jag har städat och fixat om lite på rummet.

äntligen vårich mag nicht Deutsch

Hemtenta i tyska står på schemat nu, döda mig långsamt. Sen blir det ner i hågadalen, för att träffa gamla klasskompisar som jag inte träffat på ett bra tag nu, mys!

just have a good time

Två riktigt kassa bilder från spontan grillningen min bror hade hos oss igår som jag hängde på, fasen va jag älskar lov. Pallade jag mig iväg till skolan vid två idag för att skriva prov som jag missat. Nu blir det lite film eftersom jag har sovit alldels för lite de senaste dagarna.

solen i ögonen

Har solat nästan hela dagen, nu är jag röd som en kräfta och har typ solsting eftersom jag alltid glömmer bort att dricka.. osminkad och oborstat hår, känner att sommaren är påväg!

shine on


vi blir trampade på men vi fortsätter gå


forget and not slow down


black & blue


Väldigt trött/sliten/febrig just nu, den här veckan blev då inte som tänkt men sånt är livet antar jag. Blir nog lite bättre uppdatering när det fina vädret kommer. Nu ska jag krypa ner och titta på film, har sovmorgon till halv två imorn. Underbart.

det är släckt överallt men jag tror att våren kommer snart

Jag vet vart jag ska, du säger att du varit där. Men du känner ingenting, du som skriver om vad kärlek är.


I WANTED US TO BE THE ONE THE POETS WRITE THEIR BOOKS ABOUT

Foto: Elvira Berglund

Careful where you stand

Foto: Elvira Berglund

lost in the world


like a rolling stone

Foto: Hanna Grandin

bilder från dagen

Notera vinden som fått sopptunnorna att ramla. Fina ellen och agnes hand med en underbar gnuggis.

life got in the way


sunny

Sitta ute och plugga med solen i ögonen och underbar musik i öronen. Ser fram emot flera sånna här dagar.

pursuit of happiness


words i never said

så jävla äcklig fågel.

snart lättar molnen som vi målat på himlen


put a smile upon your face


shadow of the day


song for no one

skit dag fast ändå inte. Vaknade vid två. ja, jag gillar att sova.
Sen gick jag promenad med mamma och in till Elvira som är i london så tittar till hennes söta tjockis till katt. Sen så tänkte ja men jag kan få mina i-val gjorda så jag inte glömmer och får gå överblivna kurser. Efter en timma då jag har vänt upp och ner på mitt rum för att hitta papprena. Men så krockar mina kurser jag vill gå fast dom inte ska göra det. Jätte frustrerande. Så har forfarande inte fått dom gjorda. Agnes kommer över om några minuter och tittar på film med mig.

all of the lights

Ni får lite mera bilder från igår tagna av Hanna med Jonathans kamera. Orkar inte redigera eller nåt eftersom jag har sån jävla huvudvärk. Tänker gå och sova lite nu, orkar inte ut i kväll heller så det blir mys hemma istället.

behind the camera

En dag fylld med kyla, sovmorgon, hög musik, hanna ,cyklister och fotografer. Om ni har lite tid över så tycker jag att ni ska klicka in på  jonathans blogg. Mannen med kameran på bild nummer två.
http://birkemyr.blogg.se/

RSS 2.0